onsdag den 12. november 2008

Restaurant Fuego

Nu jeg er i gang kan jeg lige så godt forsætte :-)
Var på alletiders hyggelige argentinske restaurant som hedder Fuego. Maden var utrolig lækker og kunne sagtens måle sig med det jeg har fået i Argentina.

AOK skriver bla:
"Fuego betyder ild på spansk og er navnet på en stor og nyindrettet, moderne argentinsk restaurant, som i 2003 åbnede i kvarteret bag Det Kgl. Teater. Ejerne er argentinere, født i Patagonien, hvis sydligste del også hedder Ildlandet.
MadenDet argentinske køkken er præget af, at det store land især har været brugt til at opdrætte kødkvæg, som gauchoer; det argentinske svar på Vestens cowboys; vogtede. Når solen gik ned over pampasen, og de skulle have en bid brød, blev bålet tændt. Det første du ser, når du kommer ind ad døren på Fuego, er et stort ildsted, hvor grillmesteren, der er hentet i Argentina, hvor sådan en hedder en asador, steger hele lam og gedekid.
Den argentinske befolkning er indvandret fra mange steder, og derfor er det argentinske køkken én stor fusion mellem det italienske, spanske og tyske køkken.Med Det Kgl. Teater i nabolaget er stedet oplagt for teatergæster, som er sultne efter tæppefald. De kan indtil klokken 24 f.eks. smage det argentiske svar på tapas, som hedder picada, eller få en varm empanada (brød med forskelligt fyld).
Menukortet har et ret stort udvalg og specialiteten er kød på grill, f.eks. forskellige udskæringer af argentinsk oksekød steg på grillen eller oksemørbrad med blommer, oliven, pancetta (italiensk bacon), polenta og skovsvampe. Vil du have dessert kan du f.eks. vælge en flamberet æblepandekage med is. Søndag står menuen på tapas og to tre-retters menuer. "

Ingen kommentarer: